Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΙΛΠΑ που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 30ης Μαρτίου 2022, συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

Φωτεινόπουλος Παναγιώτης, Πρόεδρος

Αλεβιζόπουλος Γεώργιος, Αντιπρόεδρος

Νομικός Ευάγγελος, Γενικός Γραμματέας

Καγκάδη Ελένη, Ταμίας

Γεωργιάκος Μιχαήλ, Μέλος

Κοζανίτης Νικόλαος, Μέλος

Τρακαδάς Άγγελος, Μέλος

Χατζηκωνσταντίνου Χρήστος,

Μέλος Ασμάτογλου Ιωάννης, Μέλος (κατόπιν παραιτήσεως του κ. Σταμάτη Γεωργίου)

Το Διοικητικό Συμβούλιο ανέθεσε επίσης τα κατωτέρω επιπρόσθετα καθήκοντα στα μέλη του Δ.Σ. ως εξής:

Γεωργιάκος Μιχαήλ, Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής

Κοζανίτης Νικόλαος, Δημόσιες Σχέσεις-Εκδηλώσεις

Τρακαδάς Άγγελος, Προβολή-Επικοινωνία- Πολιτιστικά

Χατζηκωνσταντίνου Χρήστος, Χορηγίες- Κτιριακές Εγκαταστάσεις

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΚΛΟΓΕΣ 30/3/2022

Στην 1η επαναληπτική Γενική Συνέλευση υπήρξε η προβλεπόμενη απαρτία και οι διαδικασίες προχώρησαν κανονικά.
Αρχικά έγινε ο απολογισμός της διετίας και σε συνέχεια παρουσιάστηκε ο προϋπολογισμός για το 2022. Ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία (198 ΝΑΙ - 17 ΟΧΙ) και σε συνέχεια παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι στους παριστάμενους με ολιγόλεπτη ομιλία.
Αμέσως μετά ξεκίνησε η διαδικασία της εκλογής του Προέδρου και των μελών του ΔΣ.

ΕΨΗΦΙΣΑΝ 222

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π. ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - 156 ΝΑΙ, 51 ΛΕΥΚΑ, 15 ΑΚΥΡΑ

ΜΕΛΗ Δ.Σ. - ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ:
Μ. ΓΕΩΡΓΙΑΚΟΣ 197
Γ. ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ 185
Γ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ 169
Ε. ΝΟΜΙΚΟΣ 167
Ν. ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ 163
Α. ΤΡΑΚΑΔΑΣ 160
Ε. ΚΑΓΚΑΔΗ 151
Χ. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 148

ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ:
Ι. ΑΣΜΑΤΟΓΛΟΥ 145
Γ. ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 142
Δ. ΠΑΝΤΕΛΑΤΟΣ 142

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ:
Γ. ΣΟΥΡΡΗΣ 161
Δ. ΡΟΥΣΣΙΝΟΣ 151
Κ. ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ 147
Α. ΧΟΛΗΣ 102

ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ:
Δ. ΧΑΡΙΛΑΟΥ 72

ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ:
Κ.ΞΕΣΤΕΡΝΟΣ 178
Α. ΛΕΡΟΥΤΣΟΣ 163
Π. ΤΣΑΠΕΠΑΣ 149

 

24/3/2022 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

«Αγαπητά μέλη,

Κατά αρχήν θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας για την Γενική Συνέλευση.
Δυστυχώς όπως ίσως γνωρίζετε, δεν επιτεύχθηκε απαρτία και όπως προβλέπει το καταστατικό μας πρέπει να προχωρήσουμε στην 1η επαναληπτική συνέλευση, την ερχόμενη Τετάρτη 30/3 και ώρα 17.00, στον ίδιο χώρο και μέρος (Ο.Α.Κ.Α, Αιθ. Γ. Κασιμάτης). Όλες οι εξουσιοδοτήσεις ισχύουν. Αναμένουμε την ανταπόκρισή σας σε αυτό το mail, μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, η τηλεφωνικά στο 210 6006700.
Για την οποιαδήποτε αλλαγή παρακαλούμε ενημερώστε μας εγκαίρως ώστε να έχουμε χρόνο προσαρμογής.
Η επίτευξη της απαραίτητης απαρτίας και η άμεση ολοκλήρωση της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης είναι υψίστης σημασίας για τη λέσχη, καθώς είναι προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία της. Σας παρακαλούμε λοιπόν να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας.
Σας ευχαριστούμε και πάλι και σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και καλό τριήμερο.»

 

23/3/2022 στο ΟΑΚΑ. Είσοδος Α. απο την Σπύρου Λούη. Αίθουσα "Γεώργιος Κασιμάτης". Προσέλευση 17.00, Έναρξη Αρχαιρεσιών 19.00.  

H νέα ημερομηνία για τις εκλογές "κλείδωσε!" Περιμένουμε όλα τα μέλη να δώσουν δυναμικά το παρών και να ψηφίσουν για το νέο Δ.Σ. μέλη ικανά και δραστήρια που μπορούν να πάνε την λέσχη εμπρός!  Η πανδημία σύντομα θα μας αφήσει και με τον νέο νόμο βγαίνουμε από τους περιορισμούς και μπαίνουμε σε μια νέα εποχή για το ιστορικό αυτοκίνητο. Η λέσχη πρέπει να προετειμαστεί για τις νέες, πρόσθετες υποχρεώσεις που της αναθέτει το κράτος και να αποδείξει ότι αξίζει την ξεχωριστή θέση που κατέχει στον χώρο του ιστορικού, κλασσικού αυτοκινήτου.

Είναι απαραίτητο να ανταποκριθείτε στην πρόσκληση της λέσχης και να παρευρεθείτε στην Γενική Συνέλευση για να ψηφίσετε. Έτσι θα βοηθήσετε να δημιουργηθεί ένα σχήμα από ικανά, δυναμικά στελέχη με κέφι και όρεξη για δουλειά, για να συνεχίσουν την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το σημερινό ΔΣ για ανανέωση της λέσχης σε όλους τους τομείς. Τα δύο επόμενα χρόνια είναι ιδιαίτερα απαιτητικά για το νέο ΔΣ γιατί έρχονται πολλές αλλαγές όπως τις ορίζει ο νέος νόμος που θα ισχύει σε 17 περίπου μήνες και ο μηχανισμός της λέσχης πρέπει να προετοιμαστεί για να ανταπεξέλθει στον εξτρά φόρτο εργασίας. Την ίδια ώρα ο πύχης, όσον αφορά τις εκδηλώσεις έχει ανέβει ψηλά από όλες τις λέσχες και η ΦΙΛΠΑ που πάντα πρωτοστατεί, πρέπει να συνεχίσει την ανανέωση και σε αυτόν τον τομέα για να παραμείνει ανταγωνιστική. Χρειάζονται νέες ιδέες και πολύ δουλειά από όλα τα μέλη του νέου ΔΣ για να ξεχωρίσει η λέσχη όπως της αξίζει και να είναι πάντα μπροστά.

Επίσης, το 2022, που είναι εορταστική χρονιά για τη λέσχη, οι εκδηλώσεις θα είναι πολλές και θα πρέπει όλα τα μέλη του νέου ΔΣ να “σηκώσουν τα μανίκια ψηλά” και να στρωθούν στη δουλειά αμέσως μετά τις εκλογές. Η ψήφος λοιπόν είναι σημαντική. Ανταποκριθείτε. Προσέλθετε σε αυτές τις εκλογές και ψηφίστε συνετά με μοναδικό γνώμονα τις ικανότητες των υποψηφίων.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Θυμίζουμε ότι:

1. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακός ενήμερα μέλη, ενώ δικαίωμα εκλογής έχουν τα μέλη που είναι τακτικά τουλάχιστον από 3ετίας και προφανώς ταμειακώς ενήμερα.

2. Για πλήρη διαφάνεια στην διαχείριση των εξουσιοδοτήσεων η ψηφοφορία με εξουσιοδότηση γίνεται δεκτή ΜΟΝΟ όταν είναι συμπληρωμένο το όνομα του εξουσιοδοτούμενου και του εξουσιοδοτήσαντος.

3. Ισχυρή σύσταση, οι εξουσιοδοτήσεις να αποστέλλονται στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., πλήρως συμπληρωμένες και να αναφέρουν την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών καθώς και την φράση «και για τυχόν επαναληπτικές».  

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ (PDF)

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ (WORD)