Η επόμενη μεγάλη μας εκδήλωση, το ΘΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ, υπόσχεται να είναι ιδιαίτερα απολαυστικό! Το εγγυάται ο πρόεδρος της εκδήλωσης ο κ.Νίκος Κοζανίτης. 

Οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν από το Σάββατο 26/6 στα ΣΕΑ Καπανδριτίου, για ανεφοδιασμό, καφέ και για να ξεκινήσουν για την Αιδηψό, ταξιδεύοντας ελεύθερα, ή σε ομάδες της επιλογής τους αν επιθυμούν. 

Στα Λουτρά Αιδηψού, θα περιμένει για να τους καλωσορίσει το υπέροχο, πολυτελές ξενοδοχείο Thermae Sylla Spa Hotel. Εκεί τα πληρώματα θα μπορέσουν να κολυμπήσουν στην εσωτερική ή εξωτερική πισίνα, να απολαύσουν ένα μασάζ ή απλά να χαλαρώσουν στο Πιάνο-Μπαρ. Το Thermae Sylla προσφέρει ένα εντυπωσιακό σύνολο παροχών και υπηρεσιών για να απολαύσετε ελεύθερα. 

Την Κυριακή το πρωί, ξεκούραστοι και ανανεωμένοι, οι συμμετέχοντες θα μεταβούν από την παραλία της Αιδηψού στην Ιστιαία, για την εκκίνηση του ράλλυ. Αλυτάρχης αυτή τη φορά είναι ο γνωστός φίλος της λέσχης και έμπειρος διοργανωτής Γιάννης Καράμπελας, που θα μας “ταξιδέψει” στην όμορφη Εύβοια μέσα από μαγικές διαδρομές που προσφέρουν απολαυστική οδήγηση με τα αγαπημένα μας ιστορικά. Το γεύμα απονομής θα λάβει χώρα το μεσημέρι σε εστιατόριο που θα ανακοινωθεί στην Αιδηψό. 

Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί στα €280 για τα μέλη της λέσχης και στα €300 για τα μη μέλη. Για πληρώματα ηλικίας κάτω των 30 ετών παρέχεται έκπτωση 30%. Συμμετοχή με όχημα κατασκευής έως 1960, παρέχεται έκπτωση 40€. 

Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται η διανυκτέρευση στο πολυτελές ξενοδοχείο Thermae Sylla Spa Hotel στα Λουτρά Αιδηψού, το γεύμα απονομής, τα οργανωτικά έξοδα, ασφάλεια, οδική βοήθεια και τα έπαθλα. 

Χορηγός της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού. 

Στείλτε την Δήλωση Συμμετοχής άμεσα για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας σε μια εκδήλωση που θα σας μείνει αξέχαστη!