ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «ΑΝΤΙΚΕΣ & ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ»

Η προγραμματισμένη εκδήλωσή της Κυριακής 09/05, δυστυχώς δεν έλαβε τελικά άδεια τέλεσης από την ΓΑΔΑ.

Σαν αποτέλεσμα την προγραμματίζουμε πλέον για την επόμενη Κυριακή 16/05. Με την πρώτη ευκαιρία θα ενημερωθείτε σχετικά με τις λεπτομέρειες.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν ότι η συμμετοχή τους θα ισχύει εφ´όσον το επιθυμούν, για την επόμενη εβδομάδα. Αν επιθυμούν να ακυρώσουν, παρακαλούμε να ενημερώσουν την λέσχη 2 μέρες νωρίτερα.

Στην περίπτωση που έχει εξοφληθεί η συμμετοχή και δεν θα λάβετε τελικά μέρος, παρακαλούμε να μας αποστείλετε τραπεζικό λογαριασμό, IBAN και δικαιούχο για την επιστροφή του ποσού.

Η εποχή που διανύουμε είναι δυστυχώς απρόβλεπτη και δεν μπορούμε παρά να προσαρμοζόμαστε σε δεδομένα της τελευταίας στιγμής.

Ελπίζουμε σύντομα να σας επιβεβαιώσουμε τη νέα ημερομηνία!

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Η Οργανωτική Επιτροπή 

15ος ΓΥΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΣ & ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ “ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΔΑΚΗΣ” - 9 Μαΐου 2021

Η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει και φέτος την Κυριακή 9 Μαΐου 2021 την εκδήλωση «15ος Γύρος Κηφισιάς Αντίκες & Λουλούδια» που πρώτος οργάνωσε ο Ιωάννης Λαδάκης και επί σειρά ετών σημειώνει μεγάλη επιτυχία.
Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος κλασσικά αυτοκίνητα ηλικίας από 30 έως 105 ετών και για πρώτη φορά θα έχουμε και Junior Συμμετοχές με αυστηρά επιλεγμένα παιδικά pedal cars! Όλα τα αυτοκίνητα, μικρά και μεγάλα, όπως κάθε χρόνο, θα στολιστούν με το «στεφάνι» του Μάη, προσφορά της Ανθοκομικής Έκθεσης.
Στις 12:00 θα δοθεί η εκκίνηση των οχημάτων από την Πλατεία Ελαιών τα οποία θα διανύσουν μια διαδρομή περίπου 15 χλμ. μέσα από την Κηφισιά και θα τερματίσουν στο εντευκτήριο στην Αγ. Μαρίνα Εκάλης, όπου θα τους περιμένει ένα πλούσιο μπουφέ.
Το δικαίωμα συμμετοχής για διμελές πλήρωμα είναι €50 στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα οργανωτικά έξοδα, το μαγιάτικο στεφάνι και το γεύμα (μπουφέ) στον τερματισμό.
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η εταιρία ΛΑΔΑΚΗΣ Ι. Α.Ε. και ο Δήμος Κηφισιάς. Υποστηρικτής της εκδήλωσης είναι η Ανθοκομική Έκθεση.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι 4 Τροχοί, η Autoliveris, η Automania, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Επικοινωνία 94FM, η SNP News και η Αυτοκίνηση 100,3FM.