6/6/2021 - ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΝΗΘΑΣ 2021 

Η σχεδίαση της διάσημης και ιδιαίτερα δημοφιλούς εκδήλωσης προχωράει κανονικά. Όπως είχαμε αναγγείλει, σε συνεννόηση με τον δήμαρχο, αποφασίσαμε να μεταθέσουμε την ημερομηνία της εκδήλωσης μας από τις 30/5 στις 6/6.

Η Ανάβαση Πάρνηθας η πιο διάσημη ανάβαση της Αττικής, που αναβίωσε η ΦΙΛΠΑ πριν από 4 χρόνια, είναι μια εκδήλωση που πολλοί φίλοι της λέσχης περιμένουν με αγωνία κάθε χρόνο.

Η συναρπαστική ανάβαση διοργανώνεται με συνέπεια και με μεγάλη επιτυχία από τη λέσχη πάνω στην κλασσική διαδρομή που έχει αφήσει εποχή! Η εκκίνηση φέτος θα γίνει στις 12.00 μμ από το Μετόχι, ένα σημείο περίπου ένα χιλιόμετρο μετά το τελεφερίκ, όπου γινόταν η εκκίνηση της ανάβασης τα παλιά χρόνια. Εκεί θα προηγηθεί μια εκδήλωση στη μνήμη των παλιών αγωνιζομένων. Όπως πάντα, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός στη διάρκεια της εκδήλωσης ενώ ο τερματισμός φέτος θα γίνει στο καταφύγιο του Μπάφη. Στη διαδρομή θα γίνουν 4 ΕΔΑ με τις ανάλογες χρονομετρήσεις. Τα πρώτα 6 πληρώματα θα βραβευθούν και θα λάβουν έπαθλα.

Στην εκδήλωση μπορούν α συμμετάσχουν ιστορικά αυτοκίνητα και Youngtimers με κάρτα FIVA ή FIA σε ισχύ. 

Ετοιμάστε το αγαπημένο σας ιστορικό αυτοκίνητο και δοκιμάστε τις δυνατότητες σας εκεί όπου οι πιο διάσημοι οδηγοί αγώνων έχουν περάσει και έχουν αφήσει το στίγμα τους!