Με χαρά σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση του 49ου Διεθνούς Ράλλυ ΦΙΛΠΑ, 23 - 26 Σεπτεμβρίου 2021 στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου, με επίκεντρο την Ολυμπία.

Το Διεθνές Ράλλυ της ΦΙΛΠΑ διεξάγεται τα τελευταία 48 χρόνια στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Φέτος η εκδήλωση θα λάβει χώρα σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιοχές της χώρας με συναρπαστικά, δραματικά εναλλασσόμενα τοπία μεταξύ των ορεινών και παραθαλάσσιων διαδρομών.

Η εκκίνηση του ράλλυ θα γίνει στην Κόρινθο και την πρώτη μέρα οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε μια πανέμορφη διαδρομή που θα τους οδηγήσει στην αφετηρία του πρώτου σκέλους και τόπο διαμονής των πληρωμάτων, στην Ολυμπία.

Τις επόμενες δύο μέρες τα πληρώματα θα απολαύσουν την οδήγηση στην ευρύτερη περιοχή, που θα περιλαμβάνει κυρίως ορεινές διαδρομές και θα διαγωνιστούν σε αρκετές “ειδικές δοκιμασίες”. 

Η διαμονή των πληρωμάτων θα είναι στο πολυτελές 4στερο ξενοδοχείο Amalia Hotel όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ξεκουραστούν και να απολαύσουν ένα κοκτέιλ στη πισίνα και να γευτούν τα τοπικά πιάτα.

Την Κυριακή, οι συμμετέχοντες είναι ελεύθεροι και θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τον χώρο και το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας και να εξερευνήσουν ευρύτερη περιοχή. Το γεύμα απονομής θα λάβει μέρος στο Amalia Hotel και κατόπιν, τα πληρώματα θα μπορούν να αποχωρήσουν. 

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν ιστορικά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 1919 - 1991 με κάρτα FIVA ή FIA.

Tο κόστος συμμετοχής είναι €580 για τα μέλη της λέσχης, €630 για τα μη μέλη και συμπεριλαμβάνει: 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο 4 αστέρων “Amalia” στην Ολυμπία, τα οργανωτικά έξοδα, τα έπαθλα, τα αναμνηστικά, την ασφάλεια, την οδική βοήθεια και το γεύμα απονομής.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ