ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση για τις δωρεάν παροχές που προσφέρει στα μέλη μας η κάρτα υγείας της Ευρωκλινικής που παρέχεται εντελώς δωρεάν σε όλα τα μέλη μας θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 18/7, στις 19:30 στη λεσχη μας. Την ενημέρωση θα κάνει η υπεύθυνη του προγράμματος κα. Αικατερίνη Αναστασοπούλου της εταιρείας Life Solutions που θα μπορεί να απαντήσει και στις τυχόν ερωτήσεις σας.
Στην συνάντηση αυτή, οι παρευρισκόμενοι θα παραλάβουν τις κάρτες τους, αφού πρώτα δώσουν τα στοιχεία τους σύμφωνα με τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων(GDPR) και υπογράψουν το αντίστοιχο έντυπο.

 

Αγαπητά Μέλη,

Στα πλαίσια της δημιουργίας ωφελημάτων και παροχών για λογαριασμό των Μελών μας, το Δ.Σ. του συλλόγου μας ήρθε σε συμφωνία με την Life Solutions ασφαλιστική επιχείρηση διαμεσολάβησης, για την δημιουργία κάρτας προνομίων υγείας ειδικά για εσάς τα Μέλη μας εντελώς δωρεάν!

Συγκεκριμένα, η Life Solutions σε συνεργασία με την Ευρωκλινική Αθηνών, δημιούργησαν για τα Μέλη της ΦΙΛΠΑ και τις οικογένειες τους, την κάρτα προνομίων ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ/ΦΙΛΠΑ με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

1. Κάλυψη για επείγοντα περιστατικά

2. Δωρεάν προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις

3. Εκπτώσεις σε περίπτωση νοσηλείας

Η κυρία Κατερίνα Αναστασοπούλου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), με μεγάλη εμπειρία στην συμβουλευτική Ασφαλιστική, έχει αναλάβει εκ μέρους της Life Solutions την διαχείριση και συντονισμό του συνολικού project.

Η κυρία Αναστασοπούλου θα παρουσιάσει σύντομα στη λέσχη αναλυτικά όλα τα προνόμια της κάρτας υγείας ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ/ΦΙΛΠΑ.


Ο πρόεδρος & το Δ.Σ.