20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Από την πλατεία ΔΕΛΗΟΛΑΝΗ του Δήμου ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝOΣ θα λάβει εκκίνηση την Κυριακή 20/3/2016 και ώρα 11:30 το ΡΑΛΛΥ ΑΜΑΖΩΝ 2016.

Τα κλασσικά αυτοκίνητα, ηλικίας 30 ετών και άνω θα βρίσκονται  στην πλατεία από τις 10:00, προκειμένου να τα θαυμάσει το κοινό.

Στο Ράλλυ ΑΜΑΖΩΝ μπορούν να συμμετάσχουν, εκτός από τις αμιγώς ΑΜΑΖΩΝΕΣ και μικτά πληρώματα, αλλά η ΑΜΑΖΩΝΑ θα είναι υποχρεωτικά η οδηγός.

Κατά την μυθολογία οι “ΑΜΑΖOΝΕΣ” κατάγονταν από τον Θεό \'Αρη και την νύμφη Αρμονία και ήταν λαός κυνηγών και πολεμιστριών.

Το Ράλλυ θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Διεθνή Κώδικα Εκδηλώσεων της FIVA, τον παρόντα Κανονισμό και τα τυχόν συμπληρωματικά Δελτία Πληροφοριών που θα εκδοθούν.

ΛΗΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΥΛΙΚΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ 16 Μαρτίου 2016στα Γραφεία της ΦΙΛΠΑ από τις 19:30 έως τις 21:30. Στις 20:00 θα γίνει ενημέρωση και θα δοθούν απαντήσεις σε ενδεχόμενες απορίες.

Για την σχεδίαση του Ράλλυ, λάβαμε υπ\' όψη μας το ”ασθενές”, ας πούμε, φύλλο και το Ράλλυ θα καταλήξει σαν μία ευχάριστη βόλτα με το κλασσικό μας αυτοκίνητο, το χρονόμετρο και την παρέα μας.

Το  παράβολο συμμετοχής  για  διμελές πλήρωμα  ανέρχετα σε  € 65 και περιλαμβάνει: έξοδα διοργάνωσης, ασφαλιστική κάλυψη της εκδήλωσης και γεύμα απονομής.

ΕΠΑΘΛΑ

Έπαθλα απονέμονται στο  1ο , 2ο και 3ο πλήρωμα της Γενικής Κατάταξης (οδηγός – συνοδηγός), 1ο 2ο 3ο αμιγώς γυναικείο πλήρωμα και στο 1ο , 2ο 3ο μεικτό πλήρωμα. Όσοι πάρουν κύπελλο στη Γεν. κατάταξη, δεν θα πάρουν κύπελλο στις άλλες δύο κατηγορίες. Θα απονεμηθούν 4 ακόμη Κύπελλα και θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις!

H εκδήλωση regularity που θα κρίνει τους νικητές, ύστερα από 3 Ειδικές Διαδρομές, μέσα στο πράσινο, θα κατευθυνθεί προς τα Μεσόγεια και θα τερματίσει μετά από 2,5 ώρες περίπου στον Αγ. Κωνσταντίνο όπου θα ακολουθήσει το πλούσιο γεύμα της χαλάρωσης, σε ταβέρνα της περιοχής και η απονομή των επάθλων.

Κατά τα λοιπά ισχύουν τα προβλεπόμενα από τον ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ της ΦΙΛΠΑ.

Δήλωση συμμετοχής
Κανονισμός

Δελτίο Τύπου