ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ

"ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ"

14-15 Νοεμβρίου 2015

ΜΑΡΜΑΡΙ

Μόνο Χειμερινό Ράλλυ δεν θύμιζε ο καιρός το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Νοεμβρίου! Τα τυχερά πληρώματα που έλαβαν μέρος στο «Χειμερινό Ράλλυ» αφιερωμένο στην μνήμη του αξέχαστου φίλου και Ιδρυτικού μέλους Γιώργου Ραπτόπουλου ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί στις 14 Νοεμβρίου από το parking του φούρνου «Χωριάτικο» (πρώην Goody’s) στον Αγ. Στέφανο με λιακάδα που θύμιζε περισσότερο άνοιξη παρά χειμώνα. Οι ηλιόλουστες μέρες δεν υποστήριξαν τον τίτλο της εκδήλωσης αλλά έδωσαν άλλη διάθεση στους συμμετέχοντες.

Μετά την εκκίνηση τα πληρώματα κατευθύνθηκαν προς την Αγ. Μαρίνα όπου έγινε η πρώτη ανασυγκρότηση προκειμένου να επιβιβαστούν τα αυτοκίνητα στο οχηματαγωγό για Ν. Στύρα. Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν σε 5 διπλές ειδικές δοκιμασίες ακριβείας ενώ την Κυριακή διεκπεραίωσαν άλλες 4 διπλές (στο σύνολο τους 18) και από αυτές ανεδείχθησαν οι νικητές του «Χειμερινού Ράλλυ Γιώργος Ραπτόπουλος».

Οι διαδρομές του Ράλλυ οδήγησαν τα πληρώματα μέσα από περιοχές όπως το Κάβο Ντόρο, το Ποτάμι, Ρεούζι, Κάρυστο, Μαρμάρι αναδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τις ομορφιές της Ελλάδας.

Συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε στα πληρώματα από το Άργος και τον Πύργο Ηλείας που διένυσαν τα περισσότερα χιλιόμετρα για να λάβουν μέρος στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε πολύ επίσης τον Πολιτιστικό Τουριστικό Οργανισμό Ανεμοπύλες του Δήμου Καρύστου και την Κοινοπραξία Πλοίων Στύρων – Αγ. Μαρίνας για την υποστήριξη τους.

Πρώτοι νικητές ανεδείχθησαν οι Γ. Γεωργόπουλος και Κ. Τσιτσιλώνης με Morris Mini MKII του 1967, δεύτεροι νικητές οι Χ. Λάμαρης και Μ. Λάμαρη με Triumph TR3 του 1959 και τρίτοι οι Ν. Φράγκος και Κ. Γιαννόπουλος με Alfa Romeo Junior GT του 1973.

Η απονομή έγινε την Τετάρτη 18/11 σε ειδική εκδήλωση στη λέσχη μας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Γενική Κατάταξη

Επιμέρους

Κατηγορίες