ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος, στα πλαίσια δραστηριοτήτων για τον πολιτισμό και αθλητισμό, είχε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης μιας εκδήλωσης για τα κλασικά αυτοκίνητα, Η ΦΙΛΠΑ και η Ελληνική Λέσχη Κλασικής Μοτοσικλέτας συμμετείχαν με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες μελών τους, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα «καλλιστείων».

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, εμπρός από το Δημαρχείο άρχισε η συγκέντρωση αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Αργότερα έκλεισε η κυκλοφορία στο τμήμα εκείνο της οδού Δεκελείας, διευκολύνοντας τους επισκέπτες να περιηγηθούν στα εκθέματα και να συζητήσουν με τους κατόχους τους.

Τουλάχιστον 60 κλασικά αυτοκίνητα και 30 μοτοσικλέτες έδωσαν το παρών. Μεταξύ τους από μικροσκοπικά Fiat 500 και Mini μέχρι μεγάλα αμερικανικά (DeSoto και Cadillac), εξωτικά σπορ (Ferrari και Corvette) και πολλά αγωνιστικά (Ford, Audi, BMW).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε συνεχής πληροφόρηση με θέμα την ιστορία της αυτοκίνησης και τα κλασικά αυτοκίνητα. Σε όλους τους συμμετέχοντες ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος απένειμε αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα, ενώ ο Δήμαρχος κ. Άρης Βασιλόπουλος και ο Γεν. Γραμματέας της ΦΙΛΠΑ κ. Π. Φωτεινόπουλος αντάλλαξαν αναμνηστικές πλακέτες και ευχήθηκαν να υπάρξει συνέχεια με την καθιέρωση της εκδήλωσης αυτής στον Δήμο.