Πέμπτη 26-09-2013

Εκκίνηση το πρωί ώρα 10:00 από την Ακρόπολη. Όπως αρμόζει στην πιο σημαντική εκδήλωση για κλασικά αυτοκίνητα στην Ελλάδα, μια εκδήλωση ενταγμένη στο παγκόσμιο καλεντάρι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιών Αυτοκινήτων-FIVA, σαν ‘A Event'.

 

 

 


Οι διαδρομές γνωστές μεν αλλά πάντα ενδιαφέρουσες, μέχρι τη Λίμνη Βουλιαγμένης στα περίχωρα του Λουτρακίου, όπου θα γίνει και η ανασυγκρότηση του πρώτου σκέλους. Στη συνέχεια, περνώντας από το Λουτράκι, την Κόρινθο, το Σουληνάρι, τη Νεμέα και τη Στιμάγκα, ο τερματισμός της πρώτης ημέρας του Rally θα γίνει στο ξενοδοχείο Alkyon Resort Hotel & Spa στο Βραχάτι Κορινθίας, όπου και η βάση μας των επομένων ημερών.

Παρασκευή 27-09-2013

Μέσω παραλιακής διαδρομής μέχρι το Κιάτο και μετά κατεύθυνση προς την Αρκαδία μέσα από τις καταπράσινες περιοχές που οδηγούν στη Στυμφαλία.

Ανασυγκρότηση εκεί και στη συνέχεια δυτικά και αργότερα βόρεια, στις πλαγιές του όρους Ζήρια μέχρι την Εβροστίνα και το Δερβένι Κορινθίας. Μετά, νοτιοανατολικά από την παραλιακή οδό μέχρι το ξενοδοχείο «Αλκυών» όπου και ο τερματισμός της δεύτερης ημέρας..

Σάββατο 28-09-2013

Κατεύθυνση νοτιοδυτικά σε περιοχές γνωστές σε όσους έχουν συμμετάσχει στα πιο απαιτητικά Rally κλασσικών αυτοκινήτων. Επιστροφή στα Ίσθμια, όπου θα γίνει και ο τερματισμός του Rally, προκειμένου να είναι έγκαιρα το μεσημέρι οι αγωνιζόμενοι έτοιμοι να επιβιβαστούν σε καραβάκι ειδικά ναυλωμένο για την περίσταση, για μια θαλασσινή ΄Μίνι Κρουαζιέρα'.

Αναχώρηση ώρα 14:00 από τα Ίσθμια Κορίνθου, διέκπλους Ισθμού, βόλτα στη Ποσειδωνία και επιστροφή.

Οι συμμετέχοντες θα διασχίσουν τον Ισθμό και θα θαυμάσουν την Διώρυγα της Κορίνθου, ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έγιναν ποτέ στη χώρα μας, με μαγευτική θέα από κάτω προς τα πάνω, παρέχοντας τη δυνατότητα να απολαύσουν το επιβλητικό τοπίο του Ισθμού.

Μετά το πέρας της ΄Μίνι Κρουαζιέρας' οι συμμετέχοντες θα οδηγήσουν και πάλι τα αυτοκίνητά τους για να φθάσουν μέχρι το ξενοδοχείο «Αλκυών» για ξεκούραση. Το βράδυ θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα και θα πραγματοποιηθεί η τελετή της απονομής στους νικητές στο ξενοδοχείο, κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού Gala Dinner.

Κυριακή 29-9-2013

Ελευθερη επιστροφή των συμμετεχόντων στα σπίτια τους. Hotel check-out: 12:00.