Την Κυριακή15 Σεπτεμβρίου 2019ο Δήμος Αλίμου, σε συνεργασία με την ΦΙΛΠΑ και τον Νίκο Μαστοράκη (ιδρυτικό μέλος, δημιουργό του «Ράλλυ Αντίκα»), διοργάνωσαν μια εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη!

Στις 12.00 το μεσημέρι 134 καλλονές συναντήθηκαν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για να ξεκινήσουν μια βόλτα μέχρι τον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου.

Σε αυτό τον φιλόξενο χώρο, στην αρχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας, τα κλασσικά αυτοκίνητα παρατάχτηκαν για να τα θαυμάσουν οι χιλιάδες θεατές και διάσημοι καλεσμένοι, να τα δουν τα ΜΜΕ, να πουν κάποια ιστορία οι ιδιοκτήτες και οι λάτρεις της αυτοκινητιστικής ιστορίας. 

Η μουσική από το RADIO GOLD κάλυπτε την εκδήλωση με επιτυχίες εποχής και έφτιαχνε την διάθεση στους επισκέπτες. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί επώνυμοι όπως ο κ. Μ. Κεφαλογιάννης, η κα. Σ. Βούλτεψη, ο κος Κ. Μπογδάνος (μέλος της λέσχης ΦΙΛΠΑ που συμμετείχε με έναν ωραίο σκαραβαίο). Στις 7.30 έγινε μια μικρή δεξίωση για τους συμμετέχοντες και τους καλεσμένους - προσφορά του Δήμου - στη διάρκεια της οποίας έγινε προβολή κινηματογραφικού υλικού από το αρχείο του κ. Ν. Μαστοράκη. Το υλικό αφορούσε τα πρώτα Ράλλυ Αντίκα της δεκαετίας του '60 (προ ΦΙΛΠΑ). Η εκδήλωση έκλεισε με σύντομες ομιλίες από τους οργανωτές και με την ευχή η πετυχημένη εκδήλωση να επαναληφθεί και του χρόνου.