Μετά την μεγάλη επιτυχία του Εαρινού Ράλλυ 2018 στην Άνδρο και κατόπιν πρόσκλησης από τον δήμαρχο του νησιού, αποφασίσαμε να ξαναπάμε στην Άνδρο και φέτος για το Εαρινό Ράλλυ μας, που θα λάβει χώρα στις 6 και 7 Απριλίου. 

Φέτος η εκδήλωση τιμά τον φίλο και μέλος της λέσχης μας Αλέξανδρο Σταματιάδη που χάσαμε πρόσφατα. Το κόστος συμμετοχής για διμελές πλήρωμα είναι €280.Οι συμμετέχοντες έχουν δύο επιλογές: να σαλπάρουν για το νησί την Παρασκευή το απόγευμα στις 5.30 από την Ραφήνα ή το Σάββατο το πρωί στις 7.30 πάλι από την Ραφήνα. Στην πρώτη περίπτωση οι συμμετέχοντες θα επιβαρυνθούν με το κόστος μιας βραδιάς στο ξενοδοχείο σε προνομιακή όμως τιμή.

Η εκδήλωση ξεκινάει το Σάββατο το πρωί στις 11.00 και οι συμμετέχοντες στη διάρκεια των δυο ημερών θα απολαύσουν διαδρομές σε όλο το νησί που περνούν μέσα από πανέμορφα μέρη όπως το Γαύριο, το Μπατσί, την Παλαιόπολη, την Μεσαριά, το Κόρθι, τον Όρμον την Χώρα κ.α. Τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν σε άνετα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή του Γαυρίου όπως το Aneroussa Beach Hotel, Paradise Design Hotel, BlueBay Hotel και Perrakis Hotel.

Ο εμπορικός σύλλογος Άνδρου μας δείχνει μια ακόμη φορά την φιλοξενία του προσφέροντας ένα κέρασμα στην χώρα της Άνδρου που θα συνοδευτεί από μουσική από την φιλαρμονική και επίδειξη τοπικών χορών. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το μεσημέρι και θα ακολουθήσει γεύμα gala απονομής. Τα πληρώματα θα επιστρέψουν στην Ραφήνα με πλοίο που θα σαλπάρει από την Άνδρο την Κυριακή το απόγευμα στις 7.00.

Δικαίωμα συμμετοχής σε εκδηλώσεις, μετά τη δημοσίευση της υπ’ αριθ. Α οικ. 94748-4130 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β΄570 / 25.2.2019), έχουν αυτοκίνητα χαρακτηρισμένα ως ιστορικά με έτος 1ης ταξινόμησης (κυκλοφορίας) πριν το 1970 και αυτοκίνητα με κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας, που πληρούν τους όρους κυκλοφορίας σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ