Στις 8/12 “σαλπάρουμε” για Πειραιά!

Φέτος, η ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ της ΦΙΛΠΑ θα μας πάει βόλτα στο Πειραιά για να δούμε το θρυλικό πλοίο HELLAS LIBERTY, ένα από τα δύο που απέμειναν στον κόσμο!

Το πλοίο-μουσείο είναι έκθεμα ανυπολόγιστης αξίας. Στα πέντε τεράστια αμπάρια του, άνοιξαν πόρτες και σήμερα λειτουργούν εκθεσιακοί χώροι όπου εκθέτονται μεταξύ άλλων φωτογραφίες των 100 «liberty» που δόθηκαν στην Ελλάδα, μοντέλα καϊκιών και σύγχρονων πλοίων, καθώς και ναυτικά όργανα της εποχής όπως χρονόμετρα πλοίων, εξάντες, φανάρια και διακοσμητικοί ναυτικοί κόμποι.

Στο μηχανοστάσιο, θα θαυμάσουμε την ατμοκίνητη μηχανή των 2.500 ίππων στην οποία αναφέρονται παλιοί ναυτικοί που υπηρέτησαν στα «liberty» σαν να μιλούν για την πιστή τους σύζυγο: «Σε αυτήν μπορούσες να βασιστείς. Δεν σε πρόδιδε ποτέ».

Μετά την ξενάγηση στο HELLAS LIBERTY, θα "ταξιδέψουμε” με τα ιστορικά μας οχήματα προς τα Μέγαρα, στο Restaurant OCEAN, παλαιά Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου 23, Νέα Πέραμος για να απολαύσουμε όλοι μαζί ένα ωραίο γεύμα!

Κρατήστε λοιπόν την ημερομηνία: Σάββατο 8/12 και δηλώστε συμμετοχή στο 210 6534700 για την ωραία αυτή εκδρομή που οργανώνει η λέσχη μας!

Κόστος συμμετοχής €30 που συμπεριλαμβάνει τα οργανωτικά έξοδα και το γεύμα για 2 άτομα. Πρόσθετα άτομα €15 ανά άτομο.

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 8/12 11:00 Συγκέντρωση στο «HELLAS LIBERTY». (Ε2 προβλήτα λιμάνι Πειραιά)
13:00 Αναχώρηση για Μέγαρα, Νέα Πέραμο.
14:00 Άφιξη στην Νέα Πέραμο στο “OCEAN CAFE RESTAURANT”.
16:00 Αναχώρηση

 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ 1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ 2

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ