Το "Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2018", το παλαιότερο Ράλλυ της λέσχης, που οργανώνεται σε ετήσια βάση από την ίδρυση της λέσχης πριν από 46 χρόνια με συμμετοχές από όλον τον κόσμο θα διεξαχθεί φέτος από τις 13 - 16/9 στην Ήπειρο. Η εκκίνηση του αγωνιστικού σκέλους θα λάβει χώρα στις 13/9, νωρίς το απόγευμα στην Πρέβεζα της οποίας η πρόσβαση μέσω της Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών και της νέας Ιονίας Οδού είναι πλέον εύκολη και γρήγορη. 

Οι συμμετέχοντες θα διαμείνουν και τα τρία βράδια στο νέο, άνετο 5-άστερο ξενοδοχείο GRAND SERAI στα Ιωάννινα. Κατά τη διάρκεια του ράλλυ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μαγευτικές διαδρομές τόσο στην ορεινή όσο και στην παραλιακή Ήπειρο, που θα συνδυάζουν  την οδηγική  απόλαυση με την περιήγηση των αξιοθέατων της περιοχής.

Δεκτά να συμμετάσχουν στην εκδήλωση είναι πιστοποιημένα ιστορικά αυτοκίνητα  κατασκευής έως 1988 καθώς και πιστοποιημένα «young-timers» κατασκευής έως 1998.

Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ δύο κατηγοριών: του Regularity και της κατηγορίας Touring “MasterTrophy” της ΕΟΦΙΛΠΑ με λιγότερες Ειδικές Δοκιμασίες. 

Στη κατηγορία Regularity οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε 25 περίπου ειδικές διαδρομές ακριβείας ενώ στην κατηγορία Touring οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε έως 3 ειδικές διαδρομές ακριβείας ανά ημέρα, σε πιο “περιηγητικό” ρυθμό. Οι δύο κατηγορίες βαθμολογούνται και βραβεύονται ξεχωριστά.

Το κόστος συμμετοχής για Μέλη της λέσχης είναι € 600 και για μη-μέλη € 650 αντίστοιχα. Το κόστος περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις, έξοδα διοργάνωσης, ασφάλιση, αναμνηστικά, και το galadinnerτης απονομής. Επίσης, για όσους επιθυμούν να φθάσουν στην Πρέβεζα την προηγούμενη μέρα από την εκκίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για διανυκτέρευση εκεί με πρόσθετο κόστος €70.

Αιτήσεις συμμετοχής (με εξόφληση του παράβολου συμμετοχής) θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου  2018

Σας περιμένουμε όλους για μία ακόμα αξέχαστη εκδήλωση.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΥΜΠΛ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ