Το "Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ" είναι το παλαιότερο Ράλλυ της λέσχης και οργανώνεται σε ετήσια βάση από την ίδρυση της λέσχης πριν από 45 χρόνια με συμμετοχές από όλον τον κόσμο. Φέτος, στο 46ο ράλλυ μπορούν να συμμετάσχουν αυτοκίνητα κατασκευής μέχρι και 31/12/1988. 

Το ράλλυ θα διεξαχθεί από τις 13 - 16/9 στη Κρήτη, με επίκεντρο τα πανέμορφα Χανιά. Επιλέξαμε την Κρήτη για τις μοναδικές της διαδρομές που συνδυάζουν βουνό και θάλασσα με  ένα μαγικό τρόπο!

Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ δύο κατηγοριών: του κλασσικού Regularity και της νέας κατηγορίας Touring MasterTrophy” της ΕΟΦΙΛΠΑ με λιγότερες Ειδικές Δοκιμασίες. Στη συγκεκριμένη κατηγορία, «επί λόγω τιμής» συμμετέχουν πληρώματα που δεν χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά όργανα παρά μόνο τα κλασσικά όργανα του οχήματος (κοντέρ) και παραδοσιακά χρονόμετρα.

Οι δύο κατηγορίες βαθμολογούνται και βραβεύονται ξεχωριστά.

Οι συμμετέχοντες θα διανύσουν συνολικά στις 3 μέρες, περίπου 450 χιλιόμετρα σε καλούς, ασφάλτινους δρόμους και θα διαμείνουν σε 4στερα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις διαδρομές, τα ξενοδοχεία και το κόστος της εκδήλωσης θα αναρτηθούν σύντομα.