Το ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ «Γιώργος Φίλης» περνάει στην ιστορία ως μια ακόμη απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ. Από τις 21 έως και τις 22 Απριλίου 2018, 74 πληρώματα ταξίδεψαν στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί της Άνδρου για να συμμετάσχουν στο καθιερωμένο Regularity Rally, που προσμετρά στο Πρωτάθλημα ΦΙΛΠΑ 2018.  

Τα πληρώματα έχοντας επιλέξει ανάμεσα στις κατηγορίες Regularity και Touring, συνέχισαν το ταξίδι τους μέσα από πανέμορφες διαδρομές και διαγωνίστηκαν σε κλασσικές «ειδικές» & απαιτητικές «απλές» διαδρομές που τους πέρασαν από όμορφα μέρη όπως τη Χώρα, το Γαύριο, το Μπατσί, την Παλαιόπολη, την Μεσαριά, το Κόρθι, τον Όρμο κ.α. 
 
Οι συμμετέχοντες διανυκτέρευσαν σε άνετα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή του Μπατσίου όπως το Mare Vista Hotel, Aneroussa Beach Hotel, Paradise Design Hotel, BlueBay Hotel και Perrakis Hotel. 
 
Πολλά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους της εκδήλωσης για την άψογη οργάνωση: κους Γ. Βάλληνδα (Αλυτάρχη), Ν. Κοζανίτη (Πρόεδρο Εκδήλωσης), Η. Παπαδάκη (Αγωνοδίκη), Δ. Σανταμούρη (Χρονομετρήσεις & Αποτελέσματα) και σε όλη την ομάδα που τους στήριξε σε όλες τις πτυχές. 
 
Ευχαριστούμε όλους τους Χορηγούς και τους Υποστηρικτές μας για την συμβολή τους. Ιδιαίτερα τον Δήμο Άνδρου, την Φίλης Glass, την Fastferries, το Κυκλαδικό Τουριστικό Δίκτυο της Άνδρου καθώς και το Λιμεναρχείο και την αστυνομία για την άψογη συνεργασία τους.  
 
Νικητές στη κατηγορία Regularity αναδείχτηκαν οι:
1ος ΠΑΛΑΒΙΔΗΣ ΜΑΝΟΣ - ΠΑΛΑΒΙΔΗ ΜΑΡΙΑ (MGA MKII, 1962) με 21β.
2ος ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΚΑΟΥΤΣΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (PEUGEOT 504, 1977) με 25β.
3ος ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - ΜΠΑΛΛΗ ΦΑΝΗ (ALFA ROMEO ALFETTA GT, 1978) με 30β. 
 
Νικητές στη κατηγορία Touring αναδείχτηκαν οι:
1ος ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΜΠΑΓΙΝΕΤΑ ΙΩΑΝΝΑ (MERCEDES BENZ 250C, 1971) με 9β.
2ος ΦΙΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ - ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (PORSCHE 356B, 1961) με 13β.
3ος ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΕΣΣΑ (ALFA ROMEO SPIDER, 1973) με 15β. 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ