ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επειδή δεν έγινε τελικά δεκτή η αίτηση μας για την τέλεση της εκδήλωσης με αφετηρία τον τόπο φύλαξης του κάθε ιστορικού οχήματος και επειδή οι διαβουλεύσεις μεταξύ της Ομοσπονδίας και των αρμόδιων Υπουργείων βαίνουν προς την ολοκλήρωση τους, το ΔΣ της ΦΙΛΠΑ έκρινε σκόπιμο να αναβάλει την Χειμερινη Εκδρομή που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 10/12 μέχρι νεοτέρας.

 

Για να κλείσουμε ευχάριστα τη δύσκολη αυτή χρονιά, θα συγκεντρωθούμε την Κυριακή 10/12 στο cafe Χωριάτικο (πρώην Goody's) στον Αγ. Στέφανο Αττικής, στις 11.00 π.μ, για την παραδοσιακή Χειμερινή μας βόλτα.

Στη βόλτα θα έρθουμε είτε με τα ιστορικά μας οχήματα (αν μας εγκρίνει η τροχαία την αίτηση - θα ενημερωθείτε  έγκαιρα) με τα ιστορικά μας με πινακίδες του υπουργείου ή και με τα «κανονικά» μας οχήματα. Το πρόγραμμα προβλέπει να κινηθούμε προς Καπανδρίτι, Βαρνάβα, Μικροχώρι και να καταλήξουμε στο κτήμα ''Οινότρια Γη" του Κ. Λαζαρίδη, στη Λεωφόρο Καπανδριτίου - Καλάμου, οπού θα ξεναγηθούμε στις μοναδικές εγκαταστάσεις και το μουσείο του οινοποιείου και θα παρακολουθήσουμε  ένα πολύ ενδιαφέρον μάθημα γευσιγνωσίας και οινογνωσίας , από ειδικό οινολόγο. Φυσικά θα έχουμε και την ευκαιρία να αγοράσουμε κρασιά σε ειδικές τιμές (προσφορά του οινοποιείου).  

Στη συνέχεια θα κινηθούμε προς Αφίδνες  για να καταλήξουμε σε ταβέρνα της περιοχής για το γεύμα  μας.

Η συμμετοχή ορίζεται στα 50 Ευρώ ανά όχημα με πλήρωμα 2 ατόμων (για κάθε επί πλέον άτομο η συμμετοχή είναι 20 Ευρώ) και περιλαμβάνει την ξενάγηση στο οινοποιείο, το μάθημα της οινογνωσίας και το γεύμα.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής είναι περιορισμένες και λήγουν  την Πέμπτη 7/12.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ