ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΡΑΛΥ ΦΙΛΠΑ  “ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ”

25 & 26 Νοεμβρίου 2017 - Πόρος

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ΦΙΛΠΑ κλείνει το αγωνιστικό της πρόγραμμα στις 25-26/11 με το Χειμερινό Ράλλυ που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως «Χειμερινό Ράλλυ - Γιώργος Ραπτόπουλος» στη μνήμη του εκλεκτού μας μέλους.

Περισσότερα από 60 κλασσικά, ιστορικά αυτοκίνητα «αντίκες» ηλικίας από 30-100 ετών θα ξεκινήσουν την διαδρομή της εκδήλωσης από τον χώρο που φυλάσσεται το αυτοκίνητο τους (ΣΕΧ 0) για να συγκεντρωθούν στον προαύλιο χώρο των Goodies στον Ισθμό  (ΣΕΧ 1) από όπου θα λάβουν εκκίνηση για τις πρώτες Ειδικές Διαδρομές. Τα πληρώματα θα διασχίσουν παράκτιες διαδρομές όπως η Καλλονή Τροιζηνίας, ο υδροβιότοπος Ψήφτας ο οποίος έχει κηρυχθεί όπως και ολόκληρη η περιοχή ως «εξαίρετου φυσικού κάλλους» από το υπουργείο Πολιτισμού και όπου έχει εκτιμηθεί ότι 89 είδη πουλιών από 34 διαφορετικές οικογένειες μεταναστεύουν ή διαχειμάζουν.

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα περάσουν από την Τακτικούπολη,  την Λουτρόπολη και την Καμένη Χώρα, ένα χωριό το οποίο δημιουργήθηκε από την λάβα ηφαιστείου.

Στο Βαθύ τα πληρώματα θα σταματήσουν για φαγητό και κατόπιν θα ξανά εκκινήσουν για τον Γαλατά για να περάσουν στο Πόρο με το ferryboat.

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή επιλέγοντας την κατηγορία Regularity και να διαγωνιστούν σε περίπου 15 - 20 ειδικές διαδρομές ακριβείας, ή στην κατηγορία TrophyTour με 5-6 ειδικές διαδρομές ακριβείας.

Στον Πόρο τα πληρώματα θα διαμείνουν στα ξενοδοχεία που έχει επιλέξει η λέσχη και θα έχουν την ευκαιρία το βράδυ του Σαββάτου να απολαύσουν μια βόλτα στον γραφικό Πόρο.

Την Κυριακή το πρωί οι συμμετέχοντες θα διαγωνισθούν σε ειδικές δοκιμασίες ακριβείας που θα  λάβουν μέρος μέσα στο νησί του Πόρου και μέσα από τις οποίες θα βγουν και οι τελικοί νικητές του αγωνιστικού τμήματος της εκδήλωσης. Ο τερματισμός της εκδήλωσης ορίζεται ό τόπος φύλαξης του ιστορικού οχήματος όπως έχει δηλωθεί. 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

CALIBRATION

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ