ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ 

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το «Εαρινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ» το οποίο πραγματοποιήθηκε και φέτος στις Σπέτσες στις 8-9 Απριλίου 2017.Με περισσότερες  από 95 συμμετοχές και με παλαιότερο αυτοκίνητο ένα FordModel-Tτου 1917, τα πληρώματα συγκεντρώθηκαν στα Ίσθμια στις 09:00 για τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο των οχημάτων τους και για την εκκίνηση της εκδήλωσης.

Στις 10:00 πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση του «Εαρινού Ράλλυ» αρχικά των συμμετοχών της κατηγορίας Trophy Tour και σε συνέχεια της κατηγορίας Regularity.  Mε εξαιρετικό καιρό και ανοιξιάτικη διάθεση, τα πληρώματα διένυσαν περίπου 118 χιλιόμετρα μέσα από πανέμορφες περιοχές της βορειανατολικής Πελοποννήσου για να καταλήξουν στο Πόρτο Χέλι όπου ολοκληρώθηκε το «αγωνιστικό» μέρος της εκδήλωσης. Στη διαδρομή, τα οχήματα της κατηγορίας Regularity διαγωνίστηκαν σε  5 ΕΔΑ, ενώ αυτά της κατηγορίας Trophy Tour σε 1 ΕΔΑ. Τα αυτοκίνητα πέρασαν με ferryboat από την Κόστα στο νησί των Σπετσών και παρατάχθηκαν στο προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου Poseidonio Grand Hotel προσφέροντας έτσι στους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού ένα μοναδικό θέαμα εξαιρετικής ομορφιάς.

Αργότερα, τα πληρώματα απόλαυσαν κρασί και παραδοσιακά κεράσματα στο προαύλιο του ξενοδοχείου Poseidonio Grand Hotel προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Σπετσών και το βράδυ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την τοπική κουζίνα στα πολλά και καλά εστιατόρια του νησιού.

Την Κυριακή το πρωί οι συμμετέχοντες έκαναν μια βόλτα το γύρο του πανέμορφου νησιού με μια στάση στην παραλία της Αγ. Παρασκευής όπου απόλαυσαν τα εδέσματα που προσέφεραν ο Εμπορικός  Σύλλογος, το Poseidonio Grand Hotel και οι κυρίες από το Σύλλογο Γυναικών Σπετσών.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Σπετσών, τον Εμπορικό Σύλλογο Σπετσών και τον Σύλλογο Γυναικών Σπετσών για την υποστήριξή τους που ήταν ουσιαστική για την επιτυχία της εκδήλωσης. Θερμές ευχαριστίες επίσης στους χορηγούς επικοινωνίας ΕΡΤ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, AUTOMANIA, TIME2RALLY, SNPNEWS, 4 TROXOI, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM, AYTOKIΝΗΣΗ 100,3FM για την δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης. Για ακόμη μια φορά, σημαντική ήταν και η συμβολή της Interamerican με το όχημα της Οδικής Βοήθειας που συνόδευσε την εκδήλωση όπως επίσης και η υποστήριξη της AVIS με την διάθεση τριών αυτοκινήτων για την οργάνωση. 

Νικητές στην κατηγoρία Regularity ανεδείχθησαν:

1οι Λ. Νασόπουλος, Μ. Καουτσκής με Peugeot 504 του 1977

2οι Γ. Γεωργακόπουλος, Κ. Τσιτσιλώνης με MorrisMini 1000 MKII του 1967

3οι Μ. Παλαβίδης, Μ.Παλαβίδη με MGAΜΚΙΙ 1600 του 1962

 

Σην κατηγoρία Trophy Tour νικητές ανεδείχθησαν:          

1οι Α. Χόλης, A. Voskeritchian με JaguarXK 150 DHC του 1957

2οι Ρ. Ζώρζος, Ε. Χατζηπέτρου με Alfa Romeo Alfasud Sprint του 1983

3οι O. Kurt, Μ. Βαλάτα με JaguarXK 140 OTS του 1956

 

ROADBOOK

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ