1ο CMCCHALLENGE 2017

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 με απόλυτη επιτυχία το 1ο ClassicMiniClubChallenge, μια πρωτοβουλία του Clubπου αποτελεί την πρώτη συνδιοργάνωση τριών μεγάλων λεσχών: των ΦΙΛΠΑ, ΣΙΣΑ και AC3, υπό την αιγίδα της Ε.Ο.ΦΙΛ.Π.Α. και του Δήμαρχου Πεντέλης.

68 κλασσικά αυτοκίνητα «αντίκες» ηλικίας από 30 έως 57 ετών συμμετείχαν στην μοναδική αυτή εκδήλωση. Τα πληρώματα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Παλαιάς Πεντέλης για τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο των οχημάτων απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και το πρωινό καφέ τους.

Στις 10:00 δόθηκε εκκίνηση στο πρώτο αυτοκίνητο και τα οχήματα που ξεκινούσαν ανά λεπτό ακολούθησαν μια όμορφη διαδρομή 160 περίπου χιλιομέτρων στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας Αττικής. Αλυτάρχης της εκδήλωσης ήταν ο Άγγελος Κουνέλης και αγωνοδίκης ο Δημήτρης Κουνέλης.

Οι συμμετέχοντες μπορούσαν να διαγωνισθούν  σε μια από δυο κατηγορίες: στην κατηγορία Regularityμε 13 χρονομετρήσεις ή στην κατηγορία Τrophy-Tour που ακολούθησε την ίδια διαδρομή αλλά με μόλις 5 ειδικές διαδρομές και χρονομετρήσεις.

Τα πληρώματα τερμάτισαν μετά από 5 περίπου ώρες στο Δημαρχείο της παλαιάς Πεντέλης. Εκεί υποδέχτηκε ο Δήμαρχος όλους τους συμμετέχοντες, έγινε η απονομή στους νικητές και δόθηκε το γεύμα.

Νικητές στην κατηγορία Regularity  αναδείχθηκαν:

1οι οι Σπύρος Μουστάκας και Μαθιός Μανσόλας με AlfaRomeoAlfasud

2οι οι Μάνος Παλαβίδης και Μαρία Παλαβίδη με BritishLeylandMini

3οι οι Γιώργος Γεωργακόπουλος και Κώστας Τσιτσιλώνης επίσης με BritishLeylandMini

Νικητές στην κατηγορία Τrophy-Τour αναδείχτηκαν:

1οι οι Γιάννης Μπισύλλας και Απόστολος  Μπισύλλας με Subaru GL

2οι οι ΜarcMilosevic και Αλέξανδρος Milosevicμε Porsche 911

3οι οι Λυμπέρης Παπάζογλου και Μαρία Νικολοπούλου με BelgiumLeylandMini

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ